Deelnemers

Inschrijven is mogelijk t/m 10 juni 2019!

Bent u in het bezit van een historisch voertuig of machine die 35 jaar of ouder is, meldt u zich dan aan voor onze Oldtimershow! Alle soorten oldtimers: landbouwvoertuigen, auto’s, stationaire motoren, vrachtwagens, bussen en brommers & motoren zijn van harte welkom.
We zijn daarnaast op zoek naar zoveel mogelijk soorten en types voertuigen van alle bouwjaren van het merk FENDT dat in 2019 als thema centraal staat.

Onze spelregels

  • Uw oldtimer dient te zijn voorzien van een Verzekering Wettelijke Aansprakelijkheid.
  • Oldtimershow Losser is erkend in het kader van de Evenementenregeling van de Belastingdienst. Heeft u een motorrijtuig van 15 jaar of ouder waarvan het kenteken is geschorst? Dan kunt u zich aanmelden voor de evenementenregeling. U kunt dan tijdens erkende evenementen een beperkt aantal dagen rijden zonder dat u de schorsing moet opheffen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken a.u.b. contact opnemen met de organisatie. KLIK HIER voor informatie.
  • Door deel te nemen stemt u in met de huisregels en reglementen ter plaatse.
    Wij gaan ervan uit dat u deze respecteert en naleeft.
  • Planning van de dag : De ontvangst tijdens de Oldtimershow is tussen 07.00 en 09.00 uur uiteraard met koffie en een broodje. Ná 09.00 uur is het terrein gesloten voor voertuigen tot 17.00 uur. Wij verzoeken u bij inschrijving aan te geven met hoeveel chauffeurs u deelneemt in verband met de ‘logistieke verzorging’ van de inwendige mens!

Schrijf u HIER in!

Het is mogelijk uw voertuig op zaterdag 15 juni vanaf 10.00 uur op het terrein te plaatsen. Tevens is er parkeergelegenheid voor de transportmiddelen (dieplader, trailer etc)