Standhouders

Op deze pagina wordt alle informatie gegeven voor de standhouders.
Belangstellende standhouders schrijven zich HIER in.

Ieder jaar is er tijdens de Oldtimershow is er een verrassende markt met kramerie en stands. Standhouders vormen een belangrijk deel van de sfeer van de Oldtimershow Losser.
Vele meters kraampjes, zowel overdekt als in de open lucht, staan ter beschikking voor allerlei goederen die te koop aangeboden kunnen worden.

Hierbij kunt u denken aan onderdelen, miniaturen en schaalmodellen, kinderspeelgoed, auto- & voertuigenlectuur voor verzamelaars, oude gereedschappen, bedrukken van T-shirts, demonstraties van oude ambachten als een klompenmakerij, een smid, houtbrand schilderen …kortom te veel om op te noemen.

Standhouders vormen een belangrijk deel van de sfeer van de Oldtimershow Losser. Vele meters kraampjes, zowel overdekt als in de open lucht, staan ter beschikking voor allerlei goederen die te koop aangeboden kunnen worden. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat u een eigen stand inbrengt.

Onze spelregels:

  • Bij inschrijving kunt u aangeven of u een kraam wenst of uw eigen standplaats verzorgd.
  • Door deel te nemen stemt u in met de huisregels en reglementen ter plaatse.

Wij gaan ervan uit dat u deze respecteert en naleeft.

  • Planning van de dag : De ontvangst & opbouw van de stands tijdens de Oldtimershow is tussen 07.00 en 09.00 uur uiteraard met koffie en een broodje.
    Ná 09.00 uur is het terrein gesloten voor voertuigen tot 17.00 uur.
    Wij verzoeken u bij inschrijving aan te geven met hoeveel personen u deelneemt in verband met de ‘logistieke verzorging’ van de inwendige mens!
  • Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze coördinator.

Coördinatie Standhouders:
Stef Holtkamp
tel.: 06-4855 4488

standhouder

Inschrijven