Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste groep oldtimerfanaten die geregeld oldtimershows bezoeken, zowel als deelnemer als bezoeker. Na lang wikken en wegen hebben we in 2012 besloten dat het toch eens tijd werd voor een echte Oldtimershow in Losser aangezien hier veel enthousiaste liefhebbers van oldtimers te vinden zijn en in deze omgeving nog geen dergelijk evenement georganiseerd word. Na een paar korte gesprekken werd het toch eens tijd voor een echte vergadering en zo is de Stichting Oldtimershow Losser geboren. Een geschikte lokatie voor het evenement werd snel gevonden, het oog viel op het fraaie Steenfabriekterrein 'De Werklust' te Losser, hier hangt nog steeds die geweldige nostalgische sfeer en is het mooiste decor voor een Oldtimershow die je je maar kunt wensen. Ook de eigenaar van het aangrenzende weiland verleende zijn medewerking zodat we een mooi ruim terrein tot onze beschikking hebben. Uiteindelijk was de 1e Oldtimershow Losser een succes: meer dan 5000 bezoekers hebben ruim 750 voertuigen bewonderd!!

Bij de invulling van deze dagproberen we een zo breed mogelijk publiek te trekken en zullen ook oldtimers van alle soorten, merken en maten tentoonstellen, van bromfiets tot tractor, van stationaire motor tot vrachtauto. Voor elk wat wils dus en een mooie dag voor groot en klein! Ook hebben we besloten een thema aan de oldtimershow te koppelen, dit jaar is dat geworden het de bekende merken Deutz en Schuitemaker. Er zal een speciaal themaveld worden ingericht om de aandacht op deze merken te vestigen, ook worden een tweetal dorpen ingericht, de ene in de nostalgische sfeer met mooie oldtimers en werktuigen van toen en aan de andere kant het zelfde dorp anno nu zodat men een mooi beeld krijgt van de vooruitgang van de techniek. Om een zo compleet mogelijk programma te kunnen bieden zal er ook een folkloristische groep aanwezig zijn die enkele shows gaat verzorgen en uiteraard is er een kinderhoek waar ook de allerkleinste bezoekers zich prima zullen vermaken onder toeziend oog van ervaren begeleiders. Ook zal er een leuk opgezet horecaplein zijn om de bezoekers te kunnen voorzien van een hapje en een drankje. Er zullen stands worden ingericht met miniaturen en schaalmodellen, folders en ook een onderdelenmarkt zal niet ontbreken.

 

We hopen u allen te mogen begroeten als bezoeker of deelnemer op Vaderdag (3e zondag in juni) op onze festivallokatie Steenfabriek 'De Werklust' aan de Oldenzaalsestraat in Losser en zullen u een mooie dag ouderwets vermaak bezorgen die u niet snel meer vergeet! Namens de Stichting Oldtimershow Losser wensen wij u alvast een plezierige dag toe!

Onze lokatie voor ruim 30.000 m2 Oldtimerplezier!!

© 2012-2016 Stichting Oldtimershow Losser - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Gastenboek | Volg ons op Facebook | Volg ons op Twitter